פורום התלמידות האלופות

של קורס אלמנטור

נושא הפוטר והעניין ...

התראות
מחק הכל

נושא הפוטר והעניין של הרספונסיביות והפופאפ

2 שרשורים
2 חברים
0 Reactions
62 צפיות
שרשורים: 10
נושא פותח
(@rivka22)
Active Member
הצטרף/ה: לפני שנה 1

שלום מורה!!

אני כל כך מבינה שהמורה רוצה להספיק את החומר בשיעור אבל יש דברים שקשה לי להבין אותם בגלל שזה בשפה שאני לא מדברת וזה עוד יותר קשה לי אז היום כששאלתי את המורה לא הרגשתי שהמורה עזרה לי כל כך כי גם יש דברים שרציתי להראות ולא הספקתי.

אני מצרפת למורה את הבעיה של הפוטר שכשאני במצב של עריכה הוא טוב וכשאני שמה את העינית אז ניהיה לי הרבה דפים ואני כבר ניסיתי לסדר את זה ולא הצלחתי אולי המורה יכולה לעזור לי בזה שבוע הבא??

עוד משהו אני יעשה את כל המעמצים שלי עם הרספונסיביות ולעשות את זה כמה שיותר טוב עם משהו לא מסתדר לי אז אני אשמח ששבוע הבא המורה תעזור לי כי אני עכשיו עושה את זה ואני אשתדל לעשות כמה שיותר טוב ויפה!!!!

הפופא של הכפתור יצא לי אבל השני לא יצא לי כשהוא קופץ באתר וניסיתי פעמיים ולא עבד!!!!

קבצים מצורפים נמחקו
1 תגובה
נועה סבאן
שרשורים: 35
(@admin)
משתמש
הצטרף/ה: לפני 2 שנים

שלום רבקה יקרה מה שלומך?

1.אני מאוד מעריכה שאת מיידעת אותי בקושי שלך, אני רואה כמה את עובדת ברצינות, משקיעה מאד וגם מצליחה יפה מאוד ברוך השם! אני מבינה את זה שקשה, אני מאוד משתדלת לתת לכל אחת את כל כולי, אבל לפעמים היכולות שלי מוגבלות בזמן או באפשרות להרחיב מעבר להסברים הקיימים, כי אני צריכה אכן להספיק חומר לפי דרישות הסמינר. בכל אופן, בלי נדר אשתדל יותר - כשתצטרכי עזרה - לבוא לקראתך יותר.

2.היה איזשהו באג בפוטר שגרם לי להשתכפל בצורה מוזרה. מה שעשיתי הוא לבנות לך אותו מחדש והבעיה נפתרה. רק כמובן תתאימי לעיצוב הקודם שהיה לך.

3. תוכלי לשלוח לי צילום מסך איך הגדרת את הפופאפ - גם בתנאי תצוגה וגם בטריגים? (שני צלומי מסך)

הגב